Alternativ udgave af chili con carne med masser af grøntsager.

Lykkesmedens_powerpot

4. Personer:

2 løg
3 fed hvidløg
500 g hakket kyllingekød
1 tsk. spidskommen
2 laurbærblade
3 dåser hakkede tomater
1 spsk. brun farin
1-2 friske røde chili
1 dåse kidney bønner
3 gulerødder
1/4 knoldselleri eller 2 persillerødder
200 g hakket savoykål
Salt og friskkværnet peber
Topping
Fromage frais 10%
Lidt kryddergrønt (en kvist persille, basilikum eller lign.)

Tilberedningsmetode;

Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolien.

Tilsæt kyllingekødet og svits det med i 5 minutter.

Tilføj spidskommen, laurbærblade, hakkede tomater, brun farin, den finthakkede friske chili og kidney bønnerne.

Lad retten simre i 10 minutter. Kom herefter de skrællede, ternede gulerødder, den rengjorte ternede knoldselleri og den hakkede savojkål i og lad retten hygge sig på blusset i en håndfuld minutter mere.

Krydr med salt og peber og server den dampende varme pot med en skefuld fromage frais på toppen og evt. ledsaget af en portion ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *