4. Personer:
2 løg
3 fed hvidløg
500 g hakket kyllingekød
1 tsk. spidskommen
2 laurbærblade
3 dåser hakkede tomater
1 spsk. brun farin
1-2 friske røde chili
1 dåse kidney bønner
3 gulerødder
1/4 knoldselleri eller 2 persillerødder
200 g hakket savoykål
Salt og friskkværnet peber
Topping
Fromage frais 10%
Lidt kryddergrønt (en kvist persille, basilikum eller lign.)
Tilberedningsmetode;
Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolien.
Tilsæt kyllingekødet og svits det med i 5 minutter.
Tilføj spidskommen, laurbærblade, hakkede tomater, brun farin, den finthakkede friske chili og kidney bønnerne.
Lad retten simre i 10 minutter. Kom herefter de skrællede, ternede gulerødder, den rengjorte ternede knoldselleri og den hakkede savojkål i og lad retten hygge sig på blusset i en håndfuld minutter mere.
Krydr med salt og peber og server den dampende varme pot med en skefuld fromage frais på toppen og evt. ledsaget af en portion ris.