Kokoskarryret med rejer

DSC00341“Sommer, havluft og en mild aftenbrise og en dejlig sommerret..

TIL 2-3 PERSONER
Det skal du bruge;
1 spsk. rapsolie
½ løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket ½ grøn chili, udkernet
og hakket
1 tsk. karrypulver
350 g pillede, rå rejer
(små eller store)
400 ml kokosmælk light
Saft af 3 limefrugter
1 spsk. kokosmel
Salt og peber
En stor håndfuld frisk koriander, hakket

Fremgangsmåde;
Opvarm olien i en stor gryde og sauter løg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt chili og karrypulver og giv det et par
minutter mere ved svag varme. Tilsæt rejerne og dæk dem
med kokosmælken. Efter 10 minutter hælder du limesaft
og kokosmel i og rører rundt.

Smag til og pynt med koriander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *